Woord van de Voorzitter – augustus 2018

Waarde leden,

Genietend van de zwoele zomeravond die ons is geschonken, moet ik aan u denken. Ik vermoed dat u tijdens dit reces met eenzelfde soort heimwee aan onze dinsdagavonden terugdenk zoals ik nu doe. Wat hebben wij een avonturen beleefd.

De maanden zijn voorbij gevlogen en daarmee ook onze activiteiten, want wat waren het er veel! Ik zal een paar mooie herinneringen met u delen. Wat is nou ieder jaar een terugkerend fenomeen bij onze vereniging? Het neusje van de zalm, de kers op de taart? Ik zal het u verklappen: de internationale reis. Met zestien vrolijke kosters waren wij in mei afgereisd naar Genève, een prachtige stad, met indrukwekkende internationaal politieke spelers. De activiteitencommissie heeft hier een strak programma neergezet, waarvoor hulde!

Ook andere commissies hebben de handen uit de mouwen gestoken en is er een symposium georganiseerd in samenwerking met de VVD. Dit symposium stond in het teken van de energietransitie in het Hoge Noorden.  Een mooi symposium met enthousiaste sprekers en deelnemers. En niet alleen een symposium, de JOVD organiseerde in februari ook een buitengewoon interessante masterclass over genetica.

Dit was het nog niet, want zoals de traditie ons heeft geleerd, heeft er weer een hockeytoernooi plaatsgevonden waarbij ook vele andere afdelingen op bezoek kwamen. Hier hebben we, onder het genot van enige alcoholische versnaperingen, onze sportieve kant kunnen laten zien. Mijn felicitaties gaan nogmaals uit naar bestuur Reenders I voor het behalen van de overwinning.

Nu zult u denken, welke herinneringen kan ik de komende tijd nog op doen? Dames en heren, ik zal u vertellen: de KEI-week. Wie kan onze vereniging immers beter promoten dan u? Ik hoop velen van u ook vanaf 13 augustus terug te zien, waar wij samen van deze feeërieke introductieweek een knallend succes zullen maken!

Met liberale groet,

Uw voorzitter,

Simone Haarman

image sources

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.