Over de Redactie

De Jonge Liberaal Redactiecommissie 2016 2017 JOVD Groningen

De Jonge Liberaal wordt gevuld door een enthousiaste commissie! De redactiecommissie schrijft zelf (opinie-)artikelen, gaat op pad voor een goed interview of helpt als eindredactie bij stukken die door andere schrijvers zijn ingestuurd. Wanneer de redactiecommissie niet bezig is met De Jonge Liberaal dan eten zij graag rijsttafels en kijken ze Disney-films.

Hoofdredacteur

Tamára Paas

Tamára kun je veelal achter een toetsenbord vinden. Als ze niet bezig is met De Jonge Liberaal, dan is het wel met de Driemaster of notuleert ze landelijke vergaderingen. Pretendeert naast de JOVD geen hobby’s te hebben maar je kan haar wel degelijk regelmatig met een boek en een grote kop thee op de bank vinden. Wordt verder blij van katten en de Duitse taal.

‘Je bent vergeten te melden dat je een #fitgirl bent.’ – SvO

Redactiecommissie

Wout Brouwer

Elissa Houmes

Karen Lely

Karen staat drie keer per week op het hockeyveld. Daarnaast is ze actief in de weer met het (eindelijk) afronden van haar studie. Alsof ze aan de JOVD nog niet genoeg heeft, is ze ook nog eens bestuurslid bij het Groninger Politiek Jongeren Kontakt. In haar vrije tijd kan ze uren doorbrengen met een goed boek.

‘Morgen heb ik hockeytraining.’

Siem van Ostaden

Als oud-bestuurslid van JOVD Groningen had hij even behoefte aan een korte sabbatical. Vandaar dat hij de koffers pakte en naar Moskou vertrok, waar hij zich tot nu toe met gebarentaal een weg baant door de universiteit en het leven van alledag. Wanneer hij even niet aan overleven hoeft te denken kun je hem blij maken met een goede kop koffie, een goed glas speciaalbier of gewoon een gezellig gesprek.

‘Probeer iedere dag iets nieuws te leren, dan slaap je beter’.

Rick Jager (auditor)

Rick is de trotse auditor van de mooiste commissie die de JOVD te bieden heeft. Als secretaris van de JOVD Groningen en stagiair van negen tot vijf is vrije tijd toch voor hem wel een zeldzaam fenomeen. Wanneer hij wel wat tijd kan vinden spendeert hij die het liefst met een biertje in zijn hand en probeert hij in hoeverre mogelijk zijn kookkunsten te verbeteren.

‘De term sexytaris is mijn ultieme legacy binnen deze vereniging.’

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *