Ondertussen in Drenthe

Beste JOVD’ers,

Afgelopen februari is de commissie Drenthe opgericht als onderdeel van de JOVD Groningen. Tot het zomerreces hebben wij voornamelijk activiteiten georganiseerd in Assen, maar natuurlijk is Drenthe meer dan alleen onze hoofdstad. Dit is dan ook de reden dat wij, als bestuur van de commissie Drenthe, geloven dat het tijd is voor uitbreiding. Daarom organiseren wij vanaf nu ook activiteiten in Emmen! Een keer per maand zijn wij te vinden in Assen en eens per maand zijn wij te vinden in Emmen. De eerste activiteit in Emmen heeft al met succes plaatsgevonden!

Toch blijft het moeilijk om niet-leden aan te trekken. Daar kunnen wij jullie hulp goed bij gebruiken! Kom jij zelf uit Drenthe, of ken jij iemand uit je omgeving die geïnteresseerd is, kom vooral eens langs! Like de Facebook-pagina, volg ons op Instagram en Twitter, en blijf zo op de hoogte van de activiteiten die wij organiseren en van wat er speelt in Drenthe.

Tot slot wil ik benadrukken hoeveel ik de inzet waardeer van JOVD Groningen, en met name ook die van mijn medebestuursleden en de inzet van onze moederpartij binnen Drenthe. Zonder hen zouden wij geen bestaansrecht hebben.

De eerstvolgende activiteit van JOVD Drenthe vindt plaats op 16 oktober in Emmen. We gaan in discussie met een panel van deskundigen over de huisvesting van studenten in Emmen. Deskundigen uit de politiek, het onderwijs en vastgoedeigenaren worden ook uitgenodigd voor deze avond. Graag zien wij jullie 16 oktober!

Met liberale groet,

Sophie Panhuis

Voorzitter JOVD Drenthe