Woord van de Voorzitter

Geachte lezer,

Het nieuwe jaar is begonnen! Afgelopen dinsdag is op de VAV een compleet nieuw bestuur ingehamerd dat er een fantastisch jaar van gaat maken. Komende dinsdag moeten de laatste details nog even worden besproken in de voortzetting en ik ben ervan overtuigd dat de kritische blik op onze plannen ervoor zal zorgen dat wij het jaar met een goede basis kunnen beginnen. Graag wil ik de nieuwe hoofdredacteur van de Jonge Liberaal feliciteren; de statutenwijziging zorgt ervoor dat deze website helemaal onafhankelijk is van het bestuur en ik ben zeer benieuwd hoe de Jonge Liberaal zich komend jaar gaat ontwikkelen (de nieuwe rubriek van de heren Schwering en Klooster kan niet anders dan zeer boeiend worden).

Vorig weekend zijn de leden, die afgelopen jaar veel energie hebben gestoken in de afdeling, in het zonnetje gezet tijdens het Actieve Ledenweekend. Hoogtepunten als karaoke, de bonte avond en uiteraard de huifkartocht, hebben dit weekend tot een waar succes gemaakt, ondanks het weer dat niet echt meewerkte. Ik hoop jullie dit jaar weer vaak te zien en dat jullie je weer willen inzetten om er een nog mooier jaar van te maken.

Ondertussen is de introductieperiode weer begonnen, waar we vele nieuwe leden hebben mogen verwelkomen. De pubquiz was erg spannend en daar werd de sfeer, waar we in Groningen bekend om staan, meteen duidelijk. Afgelopen donderdag hebben we ons tijdens de cursus liberalisme echt op de inhoud kunnen focussen, met een verhit debat aan het einde. Het succes van beide activiteiten zorgt ervoor dat ik mij erg verheug op de komende maanden: we hebben erg interessante evenementen in de planning en ik hoop dat we nog vele “happy hours” mogen meemaken in het Kasteel.

Rest mij nog iedereen te bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. Zoals gezegd tijdens de VAV: als je mooie ideeën hebt voor komend jaar, meld het één van ons en we gaan kijken hoe we dat het beste kunnen uitvoeren. Samen gaan we er een mooie periode van maken!

Met liberale groet,

Simon van der Pol

Voorzitter

image sources

  • JOVD Groningen Bestuur Van Der Pol 2015-2016 I: JOVD Groningen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.