JOVD: D66 voert campagne over de rug van Groningse leraren

De JOVD Groningen roept D66 op om te stoppen met het campagnevoeren over de ruggen van Groningse leraren, docenten en ander onderwijspersoneel. De grote inspanningen van déze medewerkers hebben ervoor gezorgd dat Groningen onderwijsstad van het jaar geworden is. In plaats van het Groningse lerarenkorps te bedanken loopt D66 weg met het succes om daarmee op een goedkope manier campagne te voeren.

In een ronkend persbericht, op sociale media en nu zelfs door het uitroepen van een onderwijsweek schrijft D66 het succes bijna volledig aan zichzelf toe. Behalve een kleine verwijzing naar onderwijsinstellingen is het een grote ‘D66-goed-nieuws-show’. De JOVD wijst erop dat onderwijs in klaslokalen wordt gegeven, en niet op het kantoor van D66-wethouder Schroor. Uiteraard is de JOVD Groningen niet tegen campagnevoeren, het strijken met de eer van anderen gaat wat de jonge liberalen betreft echter een stap te ver.

De Groningse liberale jongeren zijn wèl trots op al die mensen die iedere dag weer alles uit hun leerlingen en studenten halen. Samen hebben zij ervoor gezorgd dat Groningen de titel onderwijsstad van 2014/2015 heeft gewonnen. “Graag willen wij de leraren, docenten en alle andere medewerkers van onderwijsinstellingen in de stad van harte bedanken en feliciteren” aldus voorzitter van de JOVD Groningen, William van den Hoorn.

 

Over de JOVD Groningen

De JOVD Groningen is met rond de 450 leden de grootste JOVD-afdeling van Nederland. Als onafhankelijke jongerenpartij van de VVD vertegenwoordigt de JOVD het liberale geluid. Wekelijks organiseert zij activiteiten voor haar leden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *