Rondje commissie: activiteitencommissie

Vandaag spreek ik met Casper, de voorzitter van de activiteitencommissie. We hebben afgesproken bij hem thuis, en combineren het interview met een gezellig etentje. We gaan op de bank zitten Casper schenkt twee glazen witte wijn in, en beginnen aan het interview.

Wie drinkt het lafst?

“Ik denk Marijn Sinas. Ik heb hem eigenlijk nooit alcohol zien drinken, op één shotje apfelkorn na. Hij vertelde me dat hij het niet lekker vindt, achja, kan gebeuren.

Wie drinkt het meest?

“Ik denk H. Of ik. Of S. Uhm, eigenlijk zijn we allemaal wel stevige doordrinkers. Heel vaak hebben we commissiebijeenkomst, en dan beginnen we op een gegeven moment te borrelen, heel gezellig.”

Wie is het absolute feestbeest?

“Max S. en Max H.”

Waarom?

“Die twee gaan volgens mij wel het vaakste uit en houden wel van een feestje.”

Wie zou de beste toekomstige MinPres zijn?

“Lastig. Ik denk niemand eigenlijk ha ha. Volgens mij hebben we allemaal die ambitie niet. Of tenminste: nóg niet.”

En wie zou een waardeloze MinPres zijn?

“Wat een vraag. Dat kun je toch niet zeggen over een commissielid? Dan vul ik mezelf wel in, omdat ik de ambities niet heb om Minister President te worden.”

Wie is het saaist?

Haha weer zo’n vraag! Niemand is saai. We vullen elkaar aan, en iedereen heeft wel iets nuttigs in te brengen. Politiek correct he?

Casper loopt ondertussen naar de keuken om te checken of de rijst niet aanbrandt, en roept vanuit de keuken dat ik gewoon door kan gaan met het interview.

(Roepend:) Wie regelt het meest?

“Max S., ik weet niet hoe die vent het doet, maar hij regelt altijd!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.