Bericht van de Voorzitter

Beste bezoeker,

Het zijn politiek roerige tijden. Kabinet Rutte II had zijn entree op het bordes nog amper gemaakt of een politieke storm over de zorgpremies bleek er niet een in een glas water te zijn. De achterban van de VVD stond op zijn achterste poten, terwijl onze rode vrienden hun nivelleringsfeestje aan het vieren waren. Toen uiteindelijk het verlossende woord kwam dat de plannen werden gewijzigd en de zorgpremies tóch niet inkomensafhankelijk zouden worden, haalde men opgelucht adem. De golf van verontwaardiging over de verloochening van ‘onze’ idealen bleef echter. Zonde, zo’n valse start..

De politiek gedijt bij de waan van de dag. Er zullen na deze zorgpremie-affaire ongetwijfeld nog veel meer controversiële beslissingen gemaakt worden en noemenswaardige gebeurtenissen plaatsvinden. Daar moeten we op inspringen. Met deze nieuwe website maken we een grote sprong vooruit in het laten gelden van onze mening omtrent actuele thema’s. Regelmatig zullen op deze website opiniestukken en inhoudelijke bijdragen verschijnen.

Naast de inhoudelijke artikelen wordt aandacht besteed aan de activiteiten van de JOVD Groningen die recentelijk plaats hebben gevonden en zullen er andere stukken van informele aard geplaatst worden. Want inhoud én gezelligheid, daar staan we voor bij de JOVD en dat willen we graag laten zien.

Ik wens u alvast veel leesplezier toe!

Liberale groet,

Eveline van Rhijn

Voorzitter JOVD Groningen

Foto door minister-president Mark Rutte via Flickr

3 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *