Even voorstellen: Commissie Activiteiten

Jullie zijn een echte mannencommissie, kunnen we daarmee aannemen dat jullie ook zeer mannelijke activiteiten organiseren?
We hebben ook een vrouw in ons midden hoor, Caitlin! Samen met Ewout organiseren wij de fantastische activiteiten. Jorrit regelt de logistiek en Erwin is voorzitter.

Wat doen jullie zoal in het dagelijkse leven?
Ewout en Erwin zijn huisgenoten van elkaar en studeren beiden Bedrijfskunde aan de RuG. Erwin is de zoon van een hardwerkende tulpenboer en komt uit Noord-Holland. Ewout houdt van koffie en heeft een handeltje in bierlaarzen. Caitlin gaat vanaf september beginnen aan haar studie rechtsgeleerdheid aan de RuG en verhuist bijna naar de binnenstad. Ze houdt van dansen en werkt bij Pathé. Jorrit deed dit jaar een hbo-studie en vanaf september studeert hij aan de faculteit der economie aan de RuG. Welke studie precies moet nog blijken. In zijn vrije tijd maakt hij graag muziek.

Zijn er al plannen voor mooie activiteiten?
Alle ideeën voor de activiteiten zijn al rond. Op dit moment zijn we bezig met het uitwerken hiervan. Wat precies de inhoud is gaan we jullie niet verklappen. We kunnen wel zeggen dat het doel van het weekend is, ontspanning, binding en vooral genieten.

Waarom moeten we jullie activiteiten bezoeken?
Als je niet gaat, dan heb je HET gemist. Hier gaat het hele jaar nog over gepraat worden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.